Manege de Hoffmeijer is de thuisbasis voor Paardensportvereniging De Zeven Buurtschappen, Paardensportvereniging & Ponyclub de Hagmolenruiters en Ponyclub Deldenerbroek. De accommodatie wordt dagelijks intensief gebruikt voor de paardensport. Maar om de paardensport en het onderhoud van de manege financieel te ondersteunen zijn extra inkomsten nodig. Daarom is in 2015 voor het eerst de Vlooienmart Hof van Twente georganiseerd.

 

Om het succes van de eerste editie te kunnen voortzetten heeft de Stichting Events Hoffmeijer (namens de rijverenigingen) het streven om op zaterdag 29 september 2018 de Vlooienmarkt Hof van Twente wederom te organiseren.

Voor de Rommelmarkt Hof van Twente wordt gebruik gemaakt van de gehele accommodatie Manege de Hoffmeijer. De manege bestaat uit drie hallen, een hal van 65 x 25 en twee hallen van 40 x 20 meter. Daarnaast is bovendien een professioneel ingerichte restauratie, evenals modern geoutilleerde toiletvoorzieningen. De accommodatie is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten.

Deelnemen
Ook zin om wat bij te verdienen door je eigen spullen te gaan verkopen? Beleef een gezellige dag en doe mee aan de Rommelmarkt Hof van Twente!
De rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 13 oktober. Je huurt een kraam van 2,5 x 1,0 meter voor 20,- per kraam inclusief 1 stoel. Een extra kraam kost 15,- extra. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om meerdere kramen te huren of om twee dagen deel te nemen.

Klik hier om direct een kraam te reserveren:
.

 

INFORMATIE VOOR DEELNEMERS

RESERVEER NU UW KRAAM!

VLOOIENMARKT

29 SEPTEMBER 2018

 

OPENINGSTIJDEN
van: 09.00 – 17.00 uur

 

ENTREEPRIJZEN:
Volwassenen € 3,-
Kinderen tot 12 jr gratis toegang

 

GRATIS PARKEREN!

CONTACT

Voor meer informatie:
mail ons >>


Of bel met:
06-85460527
(bereikbaar vanaf: 17:00 uur)